Koulutamme positiivisesti vahvistamalla. Kasvatamme koiria kennelnimellä Bladepitfall. Yllä näet kaikki koiramme. Tällä hetkellä kotona asustavat Kikka ja Kukka. Koirakoulussamme voit aktivoida koiraa, höntsäillä aksaa, tutustua hajutyöskentelyyn tai harrastaa Rally-Tokoa harraste mielessä tai tavoitteellisesti. Tervetuloa koirakouluumme!

Henkilökunta

Mira Elfving-Tervo kouluttajana
Juha Tervo kouluttajana
Historiaa..
Asiakkaat
Rally-Toko
Mira Elfving-Tervo kouluttajana

Suomen Eläinkoulutuskeskus 
Oppimispsykologian perusteet 2010
Käytöshäiriöt 2010
Pennusta kilpakoiraksi 2010
Oppimispsykogian syventävät opinnot 2014

Rally-Toko
Rally-Toko koulutusohjaaja 2011
Rally-Toko koetoimitsija 2011
Rally-Toko Tuomari ALO
(2012-2014)
Ylituomari 1 2020

Toko
koulutusohjaaja 2010
liikkeenohjaaja 2011
koetoimitsija 2010

Nose Work
Koulutusohjaaja 2017
hajutestaaja 2017
koetoimitsija 2019

Luonnetesti
LTE koetoimitsija 2012
LTE koetoimitsija jatkokoulutus 2022

Hieroja
Weter koirahieroja ammattitutkinto 2009

Muut
Kehätoimitsijakoulutus 2022

Agility
AVA1 apuvalmentaja 2022
AVA2 Agilitykauden suunnittelu ja toteutus 2022
AVA2 Yhteisön monimuotoisuus 2022
AVA2 Fysiologia ja hyvinvointi 2022
AVA2 Fyysinen harjoittelu
AVA2 Koiran Fysiikka

Valmentaja koulutukset
Olympiakomitean valmentajakoulutus 2022
Et ole yksin valmentajakoulutus 2022
Reilusti paras 2022
Puhtaasti paras (antidoping) 2022
Valmentajan vuorovaikutustaidot 2022

Juha Tervo kouluttajana

Suomen Eläinkoulutuskeskus
Oppimispsykologian perusteet 2020

Muut
Arkitottelevaisuuskoulutusohjaaja 2020
Kehätoimitsija koulutus 2022

Rally-Toko
Rally-Toko koetoimitsija 2020

Nose Work
Nose Work koetoimitsija 2019

Agility
AVA1 apuvalmentajakoulutus 2022
AVA2 fysiologia ja hyvintointi 2022

Valmentaja 
Olympiakomitean valmentaja koulutus 2022
Et ole yksin valmentajakoulutus 2022

Olen harrastanut saksanpaimenkoirien kanssa hakua, jälkeä, tottelevaisuutta. Nyttemmin tutustunut myös Rally-Tokoon sekä Nose Work:n. Nuorimman kultaisennoutajan kanssa ollaan aloiteltu myös vepetreenejä. Erityisen sydäntä lähellä on Mejä, eli verijälki.

Kouluttautumistani jatkan aktiivisesti. 

Historiaa..

Kultainennoutaja Auni on ollut kisakoirani jo syntymävuodesta lähtien (2010). Auni on saavuttanut koulutustunnukset Tokosta TK1 ja TK2, Rally-Tokosta RTK1, RTK2, RTK3, RTk4. Kisannut mestariluokassa. Nose Workissa ep.harjoitus kilpailuissa ennen lajin virallistamista 2020.

Ensimmäisen oman koiran hankinta tuli ajankohtaiseksi 1999. Sopiva pentue syntyi 1.4.2000 aprillipäivänä 🙂 Tästä kotiimme matkasi pitkäkarvainen Collie Sheena, joka vei minut koiramaailmaan mukaan.  Olen toiminut koiraharrastuksessa 2000 luvulta lähtien. Aloitin Raahessa, josta muuton myötä siirryin Ouluun. Kisannut sekä Tokossa, että Rally-Tokossa usealla eri rotuisella koiralla.  Olen saanut olla huikeiden opettajien opissa vuosien varrella (spesiaali kiitokset Anulle ja Sirjalle) . Hyvä kouluttaja ei sano koskaan olevansa valmis, vaan haluaa kehittää itseään koko ajan. Samalla etsien uusia koulutusmetodeita, tutkien ja ennen kaikkea pitäen mielen avoimena. Kuuntelemisen, ymmärtämisen, tukemisen taitoa tarvitaan myös koirankoulutuksessa. Koirat ovat yksilöitä, ja kouluttaminen lähtee aina yksilöstä.

Yhdistyksissä olen ollut koirien koulutusohjaaja 2003 vuodesta lähtien. Olen toiminut Kiimingin Koiraharrastajat ry sekä Koiratiimi ry perustaja jäsenenä, että hallituksen puheenjohtajana, sihteerinä, rahastonhoitajina eri vuosina. Tällä hetkellä teemme tiiviisti yhteistyötä Koiratiimi ry kanssa, jotta voimme tarjota niitä kisoja sekä kokeita mitä asiakkaamme tarvitsevat. Olemme solmineet yhteistyösopimuksen Koiratiimi ry kanssa. Kaikki asiakkaamme saavat osallistua virallisiin kilpailuihin jäsenhinnalla. Pidämme myös useamman kerran vuodessa erilaisia epävirallisia tapahtumia.

Koulutuksemme on aina perustunut ja tulee aina perustumaan positiiviseen vahvistamiseenKoira haluaa itse tehdä toiminnon eikä pakkoa käytetä tunneillamme ollenkaan. Suosimme naksutinta sen tarkan ajoituksen vuoksi, mutta se ei ole pakollinen. Tuemme oppimista mm. ennen kurssia luettavilla artikkeleillä, joissa käsitellään mm. teorialla koiran oppimisesta. Artikkelit on koottu Suomen Eläinkoulutuskeskuksen opintojemme perusteella.

Asiakkaat

Asiakkaat merkitsevät pienelle koirakoululle todella paljon. Haluamme kuulla heistä koulutukseen jälkeenkin, innostamme harrastamaan ja kilpailemaan (palkitsemme joka vuosi kisaajia) oman koiran kanssa. 

On myös tärkeää kuunnella, mitä asiakkaat ovat mieltään saadusta koulutuksesta. Olemme keränneet 2007-2017 välisenä aikana yhteensä 2501 kpl  palautteita ja kerääminen jatkuu.  Anna palautetta meille!

Rally-Toko

Päälajimme on Rally-toko. Itse hurahdin 2011 lajiin, jolloin kisasin ensimmäisen kerran lajissa Kirkkonummella. Ensimmäisten pohjois-suomalaisten joukossa. 

Järjestimme ensimmäiset Pohjois-Suomen kisat 4.9.2011. Kouluttauduin pian koulutusohjaajaksi (2011) sekä tuomariksi (ALO) -> 2014. Vuodet ovat olleet lajin parissa antoisia ja toivon monta monta vuotta lisää 🙂 Uuteen ylituomarikoulutukseen olen liittynyt 2014. Kultainennoutajani on kisannut ylimmässä luokassa eli mestariluokassa. 

Koetoimitsijana toimimesta olen pitänyt erityisesti ja olen toiminut 2010 vuodesta lähtien järjestäen Toko sekä Rally-Tokokokeita Oulun alueella. On upeaa nähdä omien oppilaiden menestyvän kokeissa sekä huomaavan heistä tulleen taitavia kouluttajia niin omien koirien kuin omien ryhmäläisten kouluttajina .

Kikka

Kukka

Kikka ja Kukka

Seuraa
Seuraa
Edessä istu
Edessä istu
Edessä Istu
Edessä Istu
Perusasento
Perusasento
Näyttelyseisominen
Näyttelyseisominen
Näyttelyseisominen
Näyttelyseisominen

Edellinen
Seuraava