Hajutyöskentely on matalan kynnyksen harrastuslaji niin harrastuskoiralle kuin kotikoirallekin. Koiralla on luontainen kyky ja tarve käyttää nenäänsä haistelemiseen. Puhutaan lajityypillisestä käyttäytymisestä. Meidän ihmisen tulee mahdollistaa koiralle sen lajityypillistä käyttäytymistä jo koiran hyvinvoinnin edistämiseksi. Hyvinvoinnista huolehtiminen poistaa myös käytöshäiriöitä. Tällä kurssilla pääset opettamaan koiralle eukalubtyksen etsintää. Samalla koulutusmenetelmällä voit opettaa koirasi etsimään muitakin hajuja esim. sieniä.

Nose Work aloituskurssi info
Kurssilista 2024

Nose Work aloituskurssi verkossa
Kurkkaa nettikussi

Nose Work jatkokurssi info
Kurssilista 2024

Nose Work tavoiteryhmät info
Kurssilista 2024

 

Nose Work kaupunkietsintä Oulu
2024 kevät
Kurssilista 2024

Kaupunkietsintä! Tällä kertaa etsimme Raatin uimahallin lähialueella eukalybtusta. Tule yhdessä koiran kanssa etsimään hajua joiden paikkaa et itsekään tiedä tarkalleen. Lähetämme sinulle viikkoa ennen aloitusta ohjeet sähköpostiin sekä kartan etsintä alueesta. Tarkemmat kuvat lähetämme ilmoittamaasi gsm numeroon kuvan 7:stä piilosta etsintäpäivänä noin tunti ennen aloitus ajankohtaa. Hajut ovat piilossa ilmoitettuna aikavälinä. Viestissä näkyy kuva ja kuvassa näkyy alue, jonne eukal. haju on piilotettu. Mikäli koira ei löydä hajua, voit pyytää lisäohjeita  p.0445355911 viestillä tai whatsupilla. Erinomainen yhdistelmä lenkkeilyä ja etsimistä! 

 Ilmoittaudu mukaan kaupunkietsintään

Pääsyvaatimus: Käytämme RH alkeiskurssin tunneilla käytettyä euka erää mikäli haluat lämmittelyalueen ilmoita siitä erikseen sähköpostilla tai ilmoittautumislomakkeen lisätiedoissa.

Epikset löydät tapahtumista
Viralliset kisat löydät tapahtumista