Rally-Toko on hauskaa tekemistä koiran kanssa.  Nimi Rally-Toko voi antaa kuvan, että harrastus on juoksemista koiran kanssa näin ei kuitenkaan ole. Rally on enemmänkin iloista yhdessä tekemistä. Lajissa saa kannustaa koiraa iloisesti kehumalla ihan virallisessa kisassakin, myös käsimerkit ovat sallittuja.  Aloituskurssilla opettelemme yksittäisiä kylttejä omalla paikalla. Jatkokurssilla yhdistellään kylttejä sekä harjoitellaan ratapätkiä koirakoiden tasojen mukaisesti. Jatkokurssilla / tavoiteryhmissä on max. 4-5 koirakkoa treenaamassa ryhmässä. Tavoiteryhmässä tehdään kokonaista rataa ja harjoitellaan, miten kisata lajissa. Lajisääntöjä yms.. Rally-Tokossa olemme kouluttaneet, kisanneet sekä järjestäneet kisoja vuodesta 2011 alkaen. Seuraavat kisat järjestetään 05/2024.

Kurssivalikoima

Mitä Rally-Tokon aloituskurssi  sisältää?
Kurssilista 2024

Mitä Rally-Tokon jatkokurssi  sisältää?
Kurssilista 2024

 

Tavoitteelliseen treenaamiseen ohjatun treenin lisäksi kuuluu omatoimivuoro, jossa ryhmäläiset pääsevät tekemään aina rataa. 

Mitä Alokasluokan tavoitekurssi sisältää?
Kurssilista 2024
Ryhmässä treenataan parillisella viikolla ratatreeniä oman ryhmän kanssa. Parittomalla viikolla koulutusohjaajan opastamana mm. rataa, tekniikkaa sekä hyödyllisiä taitoja kisaamaan lähtemistä varten tulevaisuudessa.  

Mitä Alo/Avo tavoitekurssi sisältää?*
Kurssilista 2024
Ryhmässä treenataan parillisella viikolla ratatreeniä oman ryhmän kanssa. Parittomalla viikolla koulutusohjaajan opastamana mm. rataa, tekniikkaa sekä hyödyllisiä taitoja kisaamaan lähtemistä varten tulevaisuudessa.

Mitä Avo/Voi (mes) tavoite kurssi sisältää?
Kurssilista 2024
Ryhmässä treenataan parillisella viikolla ratatreeniä oman ryhmän kanssa. Parittomalla viikolla koulutusohjaajan opastamana mm. rataa, tekniikkaa sekä hyödyllisiä taitoja kisaamaan lähtemistä varten tulevaisuudessa. Tiistaisin kokoontuu voi ryhmäläiset ja voi/mes ryhmäläiset perjantaisin.

Omatoiminen ratatreenaaminen hallilla
Tule treenaamaan rataa Rally-Tokosta omatoimisesti hallilla. Kylttejä on valmiina radalla min 10, ja max 15kpl parillisen viikon lauantaina klo 9-16:00. Radalla on sekä Alokasluokan että avoimenluokan kyltit valmiina (sekä muutamia voittajaluokan kylttejä). Voit valita mitä suoritat. Ratatreeneihin voi tulla, kun vähintään alokasluokan kyltit ovat tuttuja meiltä tai muualta. Oman hallivuoron kesto max. 55min
hinta 19€ sis. alv 24% www.vello.fi/rallyhaukut 

 

 

Ilmaiset kesätreenit tavoiteryhmäläisille vuonna 2024 ulkokentillä Oulussa 
ilmoittaudu whatsapp 0445355911

kisat 2024
11.5.2024 2x ALO 2x AVO

kisat 2023
10.6.2023 Rally-Toko kisat Alo,Avo, 2x Voi Raahe
29.7.2023 Rally-Toko kisat 2x Alo Oulu

epikset 2023
2.6.2023 Rally-Toko epikset Alo, Avo, Voi Raahe kisakenttä
25.7.2023 Rally-Toko epikset Alo Oulu


Alokasluokan kyltit

Avoimenluokan kyltit

Voittajaluokan kyltit

Mestariluokan kyltit