Yleinen

Syksyn rotuja

2007 vuodesta alkaen eri rotuja on käynyt koirakoulussamme hurjat määrät. Tässä alla on   listattuna syksyn 2017 rodut:

Airedalenterrieri Amerikankääpiöterrieri Amerikankarvatonterrieri Alaskanmalamuutti Alaskanklei Australiankelpie
Australianpaimenkoira Australianterrieri Barbet Bracco Italiano Berninpaimenkoira Bichon Frise Bretagnenbasset Bordercollie Cairninterrieri Coton De Tulear Cockerspanieli Collie pk Collie lk Chow Chow Chihuahua Eurasier Espanjanvesikoira Eng.springerspanieli Fieldinspanieli Havannankoira Husky Isovillakoira Italianvinttikoira Jack Russel
Kaniinimäyräkoira Kiinanharjakoira Kääpiösnautseri Kääpiöpinseri Kääpiövillakoira Kultainennoutaja Lagotto Romagnolo Lancashire heeler Lapinporokoira Labradorinnoutaja Leonberginkoira Länsisylämään terrieri Mittelspitz Manchesterinterrieri Maltankoira Novascotiannoutaja Norfolkinterrieri Parson Pinseri Pitbull Pumi Rottweiler Saksanpaimenkoira Saksanmetsästysterrieri Samojedi Schapendoes Suomenlapinkoira Suursnautseri Stabyhound sk. Kettuterieri Shetlanninlammaskoira Staffordshirenbullterrieri Tanskalais-Ruotsalainen pihakoira Tanskandoggi   iibetinspanieli Tsekinpaimenkoira Valkoinenpaimenkoira  Vehnäterrieri Welsh Corgi Whippet x-rotu

author-sign

Tämä voisi myös kiinnostaa sinua

Suositus