Yleinen

Tunnelmia kurssilta

Tunnelmia kurssilta

Tänään koirakoulussamme harjoiteltiin pentukurssilaisten 3 koulutuskerran harjoituksia sekä Nose Work ryhmän 4 koulutuskerran harjoituksia.

Pentukurssilaisten kanssa mm. harjoiteltiin kontaktia paikallaan ja liikkeessä. Erinomainen harjoitus joka koiralle lenkille, pihalle, kotona kun koira ottaa itse kontaktia sinuun vahvista sitä. Teet itsestäsi kiinnostavan koiran silmin katsottuna 🙂 Hyvällä palkalla pääsee tässäkin pitkälle 🙂 Koira määrittelee sen mikä palkka sille kelpaa.. Etsi ja Kokeile erilaisia herkkuja… Aikoinaan unkarinvizslani Dana ei suostunut koulutustilaisuuksissa syömään mitään muuta kuin pakastettuja broilerin sydämiä 🙂 Vuosi kun treenattiin näillä alkoi muistumaan toisarvoinenkin palkka 🙂

Videossa Sini ottaa katsekontaktin ohjaajaan. Käytös merkataan naksuttimella ja koira saa toiminnasta palkan.

Nose Work kurssilaisilla oli sisätila ja laatikkoetsinnän alkeet. Hyvin pääsivät koirat jyvälle harjoittelussa, että haju voi olla jossain muussakin kuin purkissa 🙂 Koirien mukaan tehtäviä joko helpotettiin tai vaikeutettiin ja kaikki saivat onnistumisia oman koiran kanssa. Nose Work on koiran nenätyöskentelyä. Alkeiskurssilla etsitään Eukalybtuksen hajua.

Videossa Helmi etsii hallissa järjestetyissä epävirallisissa Nose Work möllikisoissa 🙂

author-sign

Tämä voisi myös kiinnostaa sinua

Suositus